مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

سلام داور رای رو صادر کرد به هیج عنوان به مستندات و شواهد بنده توجه نکرد جهت ابطال به دادگاه شکایت کردیم ولی چون وکیل خواهان در دادگاه در نفوذ هست بدون هیج سوال و جوابی رای داور رو تایید و تجدید نظر هم به همین صورت قطعی رو صادر کرد باید برای اعتراض به این رای ها و شکایت از موسسه داوری چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر رای قطعی شده باشد که کاری نمیشودکرد امااگر خلاف شرع صادرشده اعمال ماده477کنید بازگشت به دادرسی مجدد از سه طریق؛ اعاده دادرسی عادی، اعاده دادرسی فوق العاده (تشخیص رئیس قوه قضائیه) و اعتراض شخص ثالث، به رأی قطعی امکان پذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ادعای نفوذ در دادگاه صرفا یک شایعه بی اساس میباشد شما از رای داوری میتوانید در مهلت باقی مانده اعتراض کنید