مشاوره حقوقی رایگان - کتک

سلام دختری 19 ساله هستم حدودا از 15 سالگی از پدرم کتک میخورم مادرمم همینطور بسیار فرد کثیفیه عذر میخوام ولی هر شب با یه نفره مامانمم یه خاطر من و خواهرم هنوز طلاق نگرفته ازشون حدودا دو ماه پیش منو کتک زدن از خونه بیرون کردن و حتی خرج منو هم نمیدن من میخوام شکایت کنم همسایه ها همشون صدامو شنیدن من دیه نمیخوام میخوام حکوم به حبس شن میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید با شاهد و مدارک کافی درخصوص ضرب و جرح شکایت کنید

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام عزیزم وقت بخیر
متاسفانه در قانون کشور ما به صرف اینکه ایشان در منزل دعوا راه می اندازد ایشان را به حبس محکوم نمیکنند و اینکه اگر ضرب و جرحی را انجام داده و آثار دارد میتوانید شکایت کنید و به پزشکی قانونی بروید و ضمنا اگر ایشان اعتیاد دارد میتوانید با مامورین مواد مخدر هماهنگ کنید زمانیکه مواد با وزن بالا دارد تشریف بیاورند و ایشان را دستگیر کنند و اگر اعتیاد ندارد قطعا بیمار روانی هست از طریق دادگاه علیه ایشان به دلیل عدم امنیت جانی و ‌‌‌.... شکایت کنید که به پزشکی قانونی جهت بررسی اینکه ایشان تعادل روانی دارد یا ندارد ارجاع میگردد