مشاوره حقوقی رایگان - بازنشست یا از کار افتادگی ؟

باسلام. من سابقه 15 سال در نیروهای مسلح دارم و 23 درصد جانبازی از ناحیه اثبات ترکش به پا و کاهش شنوایی گوش چپ و دیسک کمر اس 1 و ال 5 و پارگی رباط زانوی چپ و پارگی رباط و مینیسک زانوی راست هستم . و بیماریهای آسم 46 درصد و تنگی کانال نخاعی گردن تمام دیسک ها و اعصاب وروان که زیر نظر پزشک هستم و سابقه بستری در بیمارستان دارم و بیماری تشنج که دارای تعداد 3 بستری از طرف پزشک و چند اورژانس و اعزام با فوریتهای 115 هستم تعداد زیاد نوار مغز که نشان میدهد بیمار هستم و کمیسیون بدوی معرفی به کمیسیون عالی کرده آیا با این اوضاع بازنشست میشوم ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد تایید کمیسیون پزشکی ناجا قرار گیرد بله