مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی یک یا دو قولنامه

سلام

زمینی خریدم که شش دست چرخیده و حالا که به من رسیده دوعدد از قولنامه ها یا یک عدد از قولنامه ها که قولنامه های دست اول هم هست نیست و مفقود شدن و همون اشخاص که هستند هم قبول نمیکنن قولنامه بنویسن که یکی از اونها هم خودش یکی از خریداران بوده اما از تحویل قولنامه و یا نوشتن مجدد اجتناب میکنن و حالا من باید چکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع و اثبات مالکیت به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

و باید با معرفی شهود و مستندات و مدارک دعوای خود را اثبات نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید