مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

دیه راننده با سرنشین فرق داره؟

پاسخ ها :

دیه راننده دیه سرنشین دیه تصادف دیه تصادف

سوالات مرتبط

دیه راننده
عرض سلام و وقت بخیر یک مورد تصادف اتفاق افتاده حالا شرکت بیمه میگه دیه راننده رو به نرخ روز پرداخت نمی کنیم چون الحاقیه پرداخت نکردید؛ آیا حرفشون صحیحه؟ و سوال دیگه اینکه در صورت صحت حرف شرکت بیمه آ...
پرداخت دیه راننده مقصر
با سلام. من با ماشین واژگون شدم ولی به کسی نزدم و دچار جراحت بر روی صورت و بدن شدم. پزشکی قانونی حکم به ارش داد و دادگاه قرار منع تعقیب صادر کرده است. با این حکم دبه پرداخت میشود؟ممنون...
دیه راننده
با سلام. من با چند از رفیق هایم سال 95 با پژو چپ کردیم و راننده من بودم. به سرنشین ها دیه تعلق گرفت ولی به من راننده گفتن تعلق نمیگیره. میخواستم ببینم الان به راننده دیه تعلق میگیره که اقدام کنم؟...
دریافت دیه از بیمه بابت تصادف با گاردریل
باسلام تقریبا یه ماه پیش در جاده بعد از عوارضی مشهد تصادفی به دلیل ترکیدن لاستیک با گاردریل تصادف کردیم و دست راننده از ناحیه دو بند انگشت شکست ایا دیه به راننده تعلق میگیرد بیمه سرنشین بیمه ایران دار...
دیه راننده
با سلام در سال 94 من دچار تصادف شدم و با گاردریل برخورد کردم و دچار آسیب های زیادی شدم از آنجایی که در آن سال به راننده دیه تعلق نمیگرفت من اقدام نکردم آیا با توجه به رای دیوان که جدیدا ابلاغ شده به م...