مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین کشاورزی

باسلام یک قطعه زمین کساورزی که حدود 50 سال توسط ما کشت وزرع میشده و امروز در همین تاریخ چند نفر مدعی شدند که این زمین متعلق به شما نیست و دارند زمین را به زور تصاحب میکنندچه راه حلی دارد که اثبات کنم حق متعلق به ما هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی ندارند زنگ بزنید به 110 و با تهیه استشهادیه و شکایت ممانعت از حق اقدام کنید توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید زمین را تصرف کنید و در صورت درگیری و مزاحمت با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و با عنوان مزاحمت و درگیری شکایت کنید .
به هیچ عنوان اجازه تصرف زمین را به آنها ندهید بخصوص اگر مدارک کافی جهت اثبات مالکیت خود نداشته باشید.