مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی

با سلام خدمت اساتید و کارشناسان محترم. من در سال 1390 یک قطعه زمین مسکونی را به صورت مبایعه نامه ای از شخصی به نام الف خریداری کردم در سال 1397 آقای ق. به من اعلام داشت که این ملک مسکونی متعلق به ایشان است و سند رسمی مالکیت دارند که البته سند ایشان طبق ماده 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت صادر شده است من برای روشن شدن موضوع دادخواستی به خواسته ابطال سند رسمی ملک به طرفیت آقایان الف و ق. به دادگاه ارائه داشتم که قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده موضوع را به کارشناسی رسمی دادگستری ارجاع دادند که کارشناس پس از بازدید در محل بیان داشته که که ملک آقای ق. که دارای سند مالکیت می باشد دو قواره پایین تر از محل اختلاف است و خود را به پلاک 1168 معرفی می نماید شعبه دادگاه نظریه کارشناسی را به طرفین پرونده ابلاغ کرده که هیچ کدام از اصحاب دعوی در مهلت هفت روزه قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض نکرده اند لذا دادگاه دعوی بنده را به دلیل اینکه آقای ق. از محل مالکیت من سند رسمی مالکیت اخذ نکرده بود رد کرده و رای دادگاه به طرفین پرونده ابلاغ و نیز قطعیت یافته است این در حالی است که پس از گذشت بیش از دو سال که از حکم دادگاه گذشته آقای ق. مجددا در محل ملک مسکونی بنده حاضر شده و آن را تصرف کرده و اقدام به خاک برداری و اجرای فنداسیون جهت احداث ساختمان و ساخت و ساز را نموده و می گوید من رای دادگاه را قبول ندارم این ملک مال من است از شما کارشناسان محترم خواهش می کنم راهنمایی لازم را عنایت و مبذول فرمایید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد حکم قطعی صادره شکایت تصرف عدوانی‌نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله دادخواست دستور موقت فوری مبنی بر جلوگیری از ساخت غیر مجاز ، به اقامه نمایید

و سپس باید دادخواست رفع تصرف عدوانی مطرح نمایید

و باید به رای دادگاه و نظریه کارشناس رسمی استناد نمایید و نتیجه خواهید گرفت و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ابتدا ضروری است از اقدامات ایشان تامین دلیل کنید بعدا طرح دعوا نمایید به خواسته رفع تصرف عدوانی و همزمان دستور موقت توقف علمیات رو بخواین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمد جواد مسلمان حقیقی

جناب آقای محمد جواد مسلمان حقیقی :

با سلام
ابتدا دستور موقت مبنی بر توقف عملیات ساخت و ساز گرفته شود و سپس دعوای رفع تصرف عدوانی اقامه گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
شکایت کیفری موضوع ماده 690 قانون مجازات اسلامی مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضمن اخذ دستور موقت دادخواست رفع تصرف تصرف عدوانی مطرح نمایید