مشاوره حقوقی رایگان - ارتفاع مجاز دیوار مشترک با همسایه

درود و احترام

من در حال ساخت بنای صنعتی در محدوده ی شهری هستم (مشهد), همسایه مجاور دیوار مشترک را تا ارتفاع 3مترو 80 سانت بالا برده که علاوه بر از بین رفتن تراز با سایر دیوارهای ملک ما, مانع آفتاب ,مشکلات در زیبایی معماری ,افزایش هزینه به جهت افزایش ارتفاع دیوار و... شده است می خواستم ببینم آیا قانونی مبنی بر ارتفاع مجاز در ضوابط شهرداری وجود دارد؟چه اندازه می باشد و تحت چه عنوانی می توانم شکایت کنم تا ارتفاع مازاد تخریب شود؟

سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسن شریفی فرد

جناب آقای حسن شریفی فرد :

سلام خیر طبق قانون مدنی می‌تونه مانع از دید شما بشه و دیوارش رو بالا بیاره کارش قانونی هست