مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت حکم قاضی در دیه با نظر پزشکی قانونی

اگه پزشکی قانونی برای دو فرد پرستار و آزمایشگاه به دلیل قصور پزشکی منجر به فوت درصد 15 و 5 زده باشد. آیا قاضی می تواند بدون توجه به رای پزشکی قانونی حکم دیه درصد 50 و 50 را بدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به شرایط پرونده دارد که باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
قاضی ملزم به تبعیت از نظریه کارشناسی نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است باید دلیل خودرا قید کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا نظریه پزشکی طریقیت دارد واکر دلایلی بر قصور دو طرف باشد میتواند خود اتخاذ تصمیم نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام خیر
نظریه پزشکی قانونی از دلایل مطرح در پرونده بوده ـ مسلما درصد تقصیر اشخاص را نشان میدهد و شخص قرار نیست ب بیش از انچه مسئول ان است محکوم گردد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام نظرپزشکی قانونی دلیل محسوب می شود ولی نظر ورای قاضی هم تعیین کننده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قاضی ملزم نیست بر طبق نظریه پزشک قانونی حکم دهد