مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه صادره از شورای حل اختلاف به اجرای احکام می‌ره؟

با سلام و احترام. من از شمال کشور مزاحم میشم. شعبه یک شورای حل اختلاف هشت‌بندی میناب برام یه اجراییه مالی در حد ده میلیون صادر کرده و مهلت ده روزه داده و شماره حسابی هم نداده. من چجوری میتونم از راه دور واریز و رفع تامین خواسته کنم. مگه اجراییه نباید به اجرای احکام بره؟ ممنون از وقتی که میذارید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید حساب صندوق دادگستری را سوال فرمایید وواریزی انجام دهید وسپس فیش واریزی را طی یک لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه مربوطه شورایحل اختلاف ارسال کنید...