مشاوره حقوقی رایگان - چپ کردن ماشین

سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم
اگر فردی با ماشین دیگری چپ کند و صاحب ماشین در صندلی شاگرد باشد و فردی که پشت فرمان بوده گواهینامه نداشته باشد (صاحب ماشین که در صندلی شاگرد قرار داشتا باعث شکستگی در ناحیه دست شده و ماشین از طرف شاگرد کاملا خراب شده) و هر دو مست بوده باشن حکم فردی که پشت فرمان بوده چیه؟ (با درنظر گرفتن اینکه صاخب ماشین با رضایت کامل ماشین را دست فرد داده)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت به نظر صاحب خودرو نمی تواند خسارت خود را از راننده مقصر مطالبه کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هم جریمه گیشود هم در صورت مطالبه خسارت را باید پرداخت کند