مشاوره حقوقی رایگان - واریز جریمه توهین به حساب دولت

با سلام
من از دو نفر شکایت کردم به اتهام توهین به اشخاص عادی نفری هفت میلیون جریمه شدن الان ابلاغ اومده در حق صندوق دولت جمهوری اسلامی ایران
میشه کاری کرد که این جریمه را به خودم تعلق بگیرد چون خودم خیلی هزینه کردم برای شکایت و رفت و آمد؟
باتشکر.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .شمافقط بابت هزینه دادرسیدادخواست مطالبه خسارات دادرسی باید طرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
جریمه به صندوق دادگستری واریز می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،جزای نقدی در حق صندوق دولت واریز میشود.