مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی برای توهین

شکایتی بر علیه ام شده بعنوان توهین و تهدید در مرحله تجدید نظر تبرئه شدم. پرونده سازی شده بود. اتفاقی نیفتاده بود. اما قاضی دادگاه‌ بدوی در مرحله دفاع از اتهام اجازه نداد دفاع بصورت کامل انجام شود. حرفم را قطع می کرد و با ایراد از‌ظاهر مرا تحقیر می کرد. در حضور دو نفر شاهد و طرفم‌؛ طرف بنده را با‌ القاب خاص نام می برد. آیا می توانم‌ از قاضی شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بتوانید آنچه در سوال آمده است را اثبات نمایید، قابل شکایت و پیگیری است
خطاب به دادسرای انتظامی قضات میتوانید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیر اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان شکایت در دادگاه انتظامی قضات وجود خواهد داشت

ولی شما باید با معرفی شهود
و سایر مستندات ادعای خود را اثبات نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی می توانید باید به دادسرای رسیدگی به تخلفات قضات در تهران خ خیام کاخ دادگستری شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت دلایل محکمه پسندی میتوانید از هر شخصی ولو قاضی شکایت انجام دهید. وانگهی میتوانید به سرپرستی مجتمع قضایی رجوع کرده و شکایت خود را به وی نیز ابلاغ کنید.
و السلام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان شکایت از قاصی در دادگاه انتظامی قضات وجود خواهد داشت
ولی شما باید با معرفی شهود و مستندات ادعای خود را در دادگاه
اثبات نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
دادسراي انتظامي قضات يا نظارت و ارزيابي

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید به حفاظت اطلاعات گزارش دهید