مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با شتر

با سلام . در جاده بین شهری، نیمه شب ، با ماشینم با شتر تصادف کردم ولی حیوان آسیبی ندید و بلند شد و رفت . ولی ماشین من مقداری خسارت دید. با 110 تماس گرفتم و از پاسگاه اومدن و صورتجلسه کردن و چند نفر هم شاهد امضا کردن. اطراف رو گشتیم ولی شتر و صاحبش پیدا نشد. یک نفر هم از پلیس راه تماس گرفت و گفت برای کروکی بیمه بدنه از ماشین عکس بگیرم و روز کاری بعد به پلیس راه مراجعه کنم. ولی وقتی مراجعه کردم گفتند که مربوط به حوزه ما نیست و 110 اشتباه به اونجا وصل کرده. رفتم پلیس راهی که بهش مربوط می‌شد ولی اونجا میگن باید دستور قضایی برای کارشناس بگیری. بیمه بدنه هم با صورتجلسه پاسگاه خسارت رو نمی‌ده و میگه حتما باید کروکی باشه. با توجه به اینکه شهر ما از محل حادثه دور هست چکار باید بکنم تا از بیمه بدنه خسارتم رو بگیرم. چرا یه روال مشخص ندارد که از بلاتکلیفی در بیایم. چرا با اینکه پلیس وظیفش بوده که بیاد و کروکی بکشه، باید هزینه کارشناس بدم و باز برگردم به اون شهر برای کارشناسی؟در ضمن تصادف من زیر مبلغ بدون کروکی هم هست ولی بیمه میگه تصادف با حیوان حتما کروکی میخواد. چرا میگن تا این سقف کروکی نمیخواد ولی وقتی میری بیمه میگن کروکی میخواد؟ الان ماشین خرابه و اگر هم بهش دست بزنم بیمه دیگه قبول نمیکنه. لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون تنظیم کروکی لازم است

شما باید ابتدا شکایت نمایید و درخواست کارشناس رسمی را نمایید تا توسط کارشناس کروکی تنظیم بشود