مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط مستاجر

سلام یکی از واحدهای ما واحدشو داده اجاره اکثرا مستاجرهایی میاره که مورد آزارو اذیت همسایه ها میشن هرچه مدیر ساختمان باهاش تماس میگیره تذکر بده میگه خودتون ازش شکایت کنید به من ربطی ندارد ضمنا شارژ ساختمان هم مستاجرش پرداخت نکرده رفته ما به ایشون میگیم موقع تخلیه منزل موظفید این هزینه هارو از ایشون کم کنید ولی میگه به من ربطی ندارد خودتون میخواستی شارژو بگیری لطفاً راهنمایی ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام؛؛؛

چنانچه مستاجر از پرداخت هزینه‌‌‌‌‌‌‌های ساختمان خودداری کند صاحب ملک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند از ودیعه (پول پیش) او این هزینه‌‌‌‌‌‌‌ها را پرداخت نماید. برای مثال اگر صاحب ملک هزینه قبوض برق، آب و… خود را پرداخت نکند مالک ‌‌‌‌‌‌‌‌می‌تواند با کسر مبلغ ودیعه این قبوض را پرداخت کند.