مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از آموزشگاه رانندگی

سلام. من آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم و کلاس ها رو شرکت کردم و آزمون آئین نامه رو قبول شدم. ولی سه بار آزمون شهری دادم و قبول نشدم.آیا راهی وجود داره که از گرفتن گواهینامه انصراف بدم و هزینه ای که به آموزشگاه دادم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

استرداد وجه از آموزشگاه رانندگی انصراف از دریافت گواهینامه گواهینامه آموزشگاه رانندگی