مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با نداشتن گواهینامه (مقصر نیستم)

سلام وقت بخیر. بنده حدود دوماه پیش تصادف کردم. هم من و هم وسیله نقلیه دیگر هر دو موتور سیکلت بوده ایم. افسر پلیس وسیله دیگر را مقصر اعلام کرده است. من هم از شکایت خودم به دلیل اسیب بدنی گذشته ام. اما یک احضاریه برای بنده اومده برای حضور در دادگاه. من و ایشون دو طرف گواهینامه نداشته ایم و البته بنده دفعه اول هست و هیچ جرمی تا به جال نداشته ام. حال نگرانی بنده این است برای گواهینامه برای من حبس بریده شود ممنون میشوم راهنمایی کنید. (به صورت شفاف) . من یک ابلاغیه ابتدا گرفتم یکماه پیش که نوشته بود گذشت من رو از اون اقا... اما من و اون اقا رو برا نداشتن گواهی نامه متهم کرده بود بعد از اون پیامک اومد که پرونده رفته دادگاه و حالا امروز احضاریه اومده با عنوان جلسه رسیدگی به شکایت شما علیه اقای ج. (فرد مقصر) و شکایت علیه شما. کسی از بنده شکایت نکرده و شماره پرونده این ابلاغیه همان شماره پرونده ابلاغیه اول است. همچنین بنده مقصر نبودم و فقطم بنده اسیب بدنی دیدم. این شکایت علیه شما همان شکایت دولت برای گواهینامه است درست است؟ ممنون میشم منو از نگرانی در بیاورید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید
نهایتا جریمه می شوید و مدتی محرومیت دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جزای نقدی باید پرداخت نمایید