مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. کارمند دفترخانه اسناد بودم که به مدت 8سال که سردفترم و دفتر یارم جلوی ارباب رجوع منو تحقیر کرد و با صدای بلند ازم خواست که در ورودی دفتر جارو برنم و منو مجبور به این کار کرد و من بانوع برخوردشون که برام غیر قابل تحمل بود همون موقع کارم ترک کردم و الان میخواهم درخواست بیمه بیکاری بدم که نامه ی عدم نیاز نیرو بهم بده ولی بهم نمیده و نامه ترک کار روی پرونده ی گذاشته و قردادمون تا شهریور ماه بوده و‌ منم مرداد ماه بودش که بیرون شدم الان بخواهم از لحاظ قانونی پیگیرش بشم آیا قانون در این نوع موارد حمایتی از من میتونم انجام بده ؟ و منم به کارم علاقه مند بودم و بخاطر نوع برخوردشون مجبور شدم همون موقع کارم ترک کن . آیا بنظر جنابعالی باید من کارمند باید چنین کاری انجام میدادم و سزاوار تحقیر شدن هستم . باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نباید ترک کار می کردید عکس العمل شما باید طوری دیگه می بود ومتاسفانه چون نامه عدم نیاز یا تعدیل نیرو ندارید بعید است بیمه بیکاری بتوانید بگیرید، با این حال دادخواست بدهید بیمه بیکاری و بابت حق و حقوق دیگه و بازگشت به کار ازش شکایت کنید وضمنا دنبال کار در دفترخانه ای دیگر باشید که تجربه شما را نیاز دارند