مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت و قرار موقوفی تعقیب

با سلام
خانواده ام با یک خانواده ای درگیری مالی داشتیم که در یک شکایتی در حال محکوم شدن بودن که درگیری فیزیکی بین ما اتفاق افتاد و رفتیم کلانتری و هردو خانواده از هم رضایت دادیم. در این بین یکی از افراد خانواده طرف مقابل در کلانتری حاضر نشد و قرار بود روز بعد در دادگاه رضایت بدهد که نیومد و یک پرونده علیه برادرم همان فرد غایب داشت و برادرم را محکوم کرد. ما هم در یکی از پرونده ها 20 روز فرصت برای اعتراض داشتیم و لایحه نوشتیم که رضایت ما در کلانتری مشروط به رضایت همه باشد و پرونده ما هم حکم گرفتیم. حالا بعد از گذشت 8 ماه آن خانواده دوباره شکایت جدید کرده (طرف در کلانتری رضایت هم داده) که در آن زمان درگیری نامه پزشک قانونی داشتم و رای دیه گرفته
آیا رضایت بزاریم این پرونده مختومه میشه؟
و اینکه آیا شکایت های قبلی ما که قرار موقوفی تعقیب خورده بعد از گذشت 8 ماه میتونیم به جریان بندازیم که نیومدن رضایت کامل بدن ؟
خواهش میکنم همکاری کنید وقت ندارم برای اعتراض دیه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تصمیم نهایی مبنی بر موقوفی تعقیب صادر شده است قابل طرح مجدد نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نوع رضایت های اخذ شده دارد