مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ماشین

پلاک ماشینم دو هفته پیش مفقود شده و به 110 هم اطلاع دادم و گزارش تهیه شد فردا که به تعویض پلاک مراجعه کردم گفتند باید پلاک جدید دریافت کنم پلاک من ایران 11 بود الان میبایست ایران 20 دریافت کنم و من نمیخواهم این اتفاق بیوفته و پلاک خودم را (ایران11)میخواهم.
لطفا راهنمایی بفرمایید چون برای من پلاک خودم خیلی مهم است. و هزینه ای هم باشه متقبل میشوم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماره پلاک دلبخواهی نیست که بزرگوار سیستم یک پلاکی رو مشخص میکنه