مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده 16سالمه حدود 3ماه در رستورانی مشغول به کار بودم از قوانین کار اطلاعی نداشتم و کارفرما منو بیمه نکرد بود به علت شیفت های زیاد و کار سنگینی که داشتم دچار فشارخون بالا شدم و رفتم دکتر دستگاه هولتر بستم جوابش هست فشارم خیلی بالا بود به کارفرما اطلاع دادم بهم گفت برو هر موقع خوب شدی بیا یه رسید هم بهم داد که مدتی که اونجا بودم توش قید شده بعدشم نوشته با اختیار خودش ترک کار نموده . الان حدود 2 ماه میگذره من خوب شدم مراجعه کردم میگه دیگه نمیخواد بیای سر کار و حقوق 3 ماهی هم که سرکار بودم هنوز نداده. الان که قانون کار را مطالعه کردم دیدم ایشون باید منو بیمه میکرده که این چند ماه هم از مزایا بیمه استفاده بکنم هم حقوقم رو بگیرم با توجه به مرخصی استعلاجی.
میخواستم بدونم امکان برگشت به کار وجود داره با توجه به اینکه تو رسید نوشته با اختیار خودش ترک کار نموده است؟
چون من هیچ اطلاعی از قوانین کار نداشتم و اونجا اولین مکانی بود که کارم رو شروع کردم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح شكايت نماييد و به بازرس كار محل و تامين اجتماعي مراجعه نماييد