مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه و حسابهای دیگر

من تمام حسابهایم در تهران توسط اجرایی احکام مسدود شده. ولی چون اکنون در ساوه زندگی میکنم و شرایط مالی و مشکلات نتوانستم حضوری رجوع کنم آیا به صورت دیگر از ساوه نمی توانم بفهمم چه شخصی حسابم را مسدود کرده و چگونه می توانم از جزئیات پرونده باخبر شوم.چون هر جا رفتم در جواب گفتند باید حضوری به حل اختلاف بری و فقط اونجا می توانند به شما جزئیات پرونده را بگویند.
دوم آگه بخواهم حساب یارانه خودم را از همسر و فرزندانم جدا کنم از فرمانداری یا پلیس به اضافه 10 ساوه می توانم اقدام کنم.
سوم چطور من می توانم از این شخص که حسابهای من را با زیرکی و استفاده از راههای که وکلا آگاه هستند به صورت غیر واقعی که به شکل که توانسته تمام حسابها را با وجود اینکه فقط به خاطر خالی بودن حسابهای بانکی و نداشتن هیچ سند و ملکی فقط با بستن یارانه که بتواند حسابی را از من بگیرد ولی معلوم نیست که طلب به این اندازه دارد آیا وقتی می تواند برای خودم احضاریه بفرستد و به جای دیگر فرستاده و من را فراری نشان داده
حال من ممنون می شوم یه راه حل درست و آسان بهم بگویید ممنون میشوم. چون مسدود بودن حسابهایم بسیار مرا در مضیقه و فشار گذاشته . خیلی ممنون از شما

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام حتما باید حضوری مراجعه کنید و پرونده را مطالعه کنید و اینکه اگر ادرسی از شما نداشته باشند بله میتوانند مجهول المکان اعلام کنن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و
نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت.
بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد.