مشاوره حقوقی رایگان - حریم جوی آب سنتی

بنده یک پلاک زمین خریداری نموده ام که سمت شمال و نصفی از شرق زمین جوی آب سنتی رد می شود و در کنار این جوی آب جاده 4 متری می باشد
بنده با هزینه خودم این جوی را کانال کشی به عرض 70 سانتی متر و عمق 80 سانتی نموده و پلاستر هم کرده ام و حریم جوی را یک متر رعایت و پی ساختمان خود را در یک متری این جوی بنا کردم ، لازم بذکر است در زمستان که بیشترین حد آب در جوی رد خواهد شد 150 لیتر در ثانیه نخواهد شد، خواستم ببینم این یک متر حریم با توجه به اینکه جاده هم در کنار جوی رد خواهد شد حریمی که گذاشتم مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده حریم جوی آب بیشتر از یک متر نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حریم جوی اب بستگی به وضعیت جوب داره اگر داخل باغ باشه یک متر از هرطرف اگر جوب سنتی منطقه باشه دومترازهرطرف اگر کانال اصلی بتونی باشه به اندازه عبور یک خودرو درکل نظر کارشناس شرط هست بعضی کارشناسها اصلااعتقادی به حریم ندارند

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
حریم ها متفاوت می باشنددر هرشهری ،مثلا حریم راه اصلی با راه فرعی متفاوت میباشد.