مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

باسلام همسرم از لحاظ روحی خیلی اسیب پذیراست و درست در زمان فوت مادرش دچار فشار روحی معمول از حادثه شد ولی برادرش از فرصت استفاده کرد و دامنه استرس را گسترش داد تا جایی که برای درمان به بیمارستان رفت بیشتر برای گرفتن محجوریت این کار صورت گرفت و با نقشه قبلی و صرفا اطلاعاتی که از قبل داشتن برای آزار روحی و تصاحب ارث. من به خاطر حال همسرم عنوان کردم هیچ گونه چشم داشتی به ارث نداریم و حاضرم هرجا که لازمه امضاء بدهم. حتی تا درخواست طلاق هم به خاطر خصومت های قبلی (خانوادگی خودشان ) هم رفته
از طرفی اکنون به خاطر شیمی درمانی عزیزترینم مجبورم دوری که به من تحمیل کردن با نگهداری همسرم در اطاق آپاتمانشان و منع کردن از هرتماس حتی با نزدیک ترین اقوام درحصر هست و بیماری اش درحال طی شدن دوران درمان است. نمیتوانم کاری کنم میترسم خللی در درمان بوجود اورند که باعث ناراحتی اش شود
از طرفی خودم کلافه شدم موندم چه خاکی بسر کنم الان 90روزه دورش کردن و ممنوع از حتی تماس
از لحاظ جملات میدونم درست رعایت نکردم ولی چاره ای ندارم بدجوری کلافه شدم به دادم برسید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لطفا اول خودتان به یک مشاور خانواده مراجعه کنید بعد اگر نیاز شد همسرتان را نزد مشاور خانواده ببرید