مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر خودرو

شخصی با خودروی خود سد معبر کرده بود ماشین های عبوری به ماشین آن شخص برخورد کرده و آینه آن خودرو را شکسته آن طرف که سد معبر خودروی ما شده از بنده رفته شکایت کرد چگونه باید ثابت کنم که من به خودروی ایشان آسیب نرسانده ام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیازی به اثبات ندارید طرف مقابل می بایست اثبات نماید و دلایل ارائه دهد وگرنه شکایت شان رد می گردد

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
کسی که مدعی است باید اثبات کند
لذا ایشان باید اثبات کند که شما تخریب خودرو را انجام داده اید
اصل برائت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما نباید ثابت کنید بلکه وی باید ثابت کند که شما اسیب رسانده اید و شما میتوانید انکار کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شاکی باید برای اثبات ادعای خود دلیل ارائه کند