مشاوره حقوقی رایگان - جعل ویزا

با سلام. اینجانب جهت مسافرت اقدام کردیم به ترکیه شخصی که خود را رابط سفارت معرفی کرد ادعا کرد میتواند از سفارت انگلیس برای ما ویزا بگیرد و مدارک پرینت حساب سابقه بیمه قولنامه منزل از ما تحویل گرفت و گفت بعداز 10 روز مدارک بهتون تحویل میدم هنگام تحویل مدارک پول تحویل گرفت و ما فردا به فرودگاه استانبول رفتیم اما متاسفانه ویزا جعلی بود و مدت 21 روز در ترکیه کمپ بودیم و حالا برگشتیم ایران برای ما پرونده جعل ویزا با علم به جعلی بودن تشکیل شده در صورتی که ما نمیدانستیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در هر صورت عدم آگاهی خود نسبت به جعلی بدون ویزا را باید ثابت نمایید

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

بایستی عدم اطلاع خودتون رو به اثبات برسونید، با دلایل و اماراتی همچون‌ شهادت شهود، صدای ضبط شده یا پیامک های احتمالی و...