مشاوره حقوقی رایگان - سلام ، در رابطه به جعل ویزا ایران در افغانستان

یک زن و بچه برای خروج از ایران لب مرز ندانسته با واسطه ای که در افغانستان ویزا و مهر دخول و خروج ایران را جعل و تحویل اون خانوم میده که برید رد شید ازش می‌پرسه من که ویزا ندارم میگه ما هماهنگ کردیم شما برید فقط پاس رو نشون بدید و تمام می‌زاره برید و هنگام نشان دادن به جرم جعل ویزا این خانوم رو میگیرن تا آخر ساعت اداری نگه میدارن بعدش میفرستن دادگاه فکر نکنم حتی جای بازداشت هم داشته باشه اون منطقه و اون دادگاه بزور واسطه و هزار بدبختی براش ضمانت جواز میزارن بعد میگن نه سند بیار باز میگن نه باید کارمند بیاری تا قبول کنیم ، آخه برای یک تبعه خارجی اونم یک زن و بچه ضمانت کارمند امکانش است دلیلش چی می‌تونه باشه تا اینکه کارمند میارن براش ضمانت میشه و بعد میگن برو هر وقت پیامک اومد شما مراجعه کن پاسپورت رو نگه میدارن بدون محرم بدون سرپرست هیچ قانونی است که همچین کاری بکنه بعد بیست روز هنوز مشخص نیست چی بشه .
در صورتیکه برای خروج روزانه هزاران نفر رو رد مرز میکنن و این خانوم هم گول اون واسطه رو خورده بدون اطلاع از جعل ویزا
و اینکه اگر از طریق اردوگاه میخواست رد بشه باید سرپرست می‌داشت در غیر اون نمیتونست .
به نظر شما ما باید چکار کنیم و یا حکم چی خواهد بود .

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما باید به وکیل مراجعه کنید و می توانید به کنسولگری کشور خود مراجعه کنید تقاضای مشاوره و کمک حقوقی کنید