مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی جمجه سری که نیاز به گذاشتن پلاتین پیدا کرد چقدر است

دیه شکستگی جمجه سری که منجر به گذاشتن پلاتین شده چقدره و دیه یک چشمی که یک طرف رو کامل دید نداره و مستقیم فقط میبینه چقدر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصد دیه را پزشکی قانونی معین می کند