مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

با سلام خدمت وکلای محترم. اینجانب میخواستم بدونم خسارت 520 میلیون تومان در تاریخ فروردین 1399 تا تاریخ مهر1401، تاخیر تادیه آن چقدر میشود.
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شاخص نرخ تورم سالانه متفاوت است و باید دقیق توسط شعبه اجرای احکام محاسبه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که طلبه شما چه بوده قرض بوده چک بوده و به صورت ماهانه می خواهید حساب شود یا به صورت سالیانه جهت حساب می توانید تماس بگیرید