مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تجدید نظر خواهی ثبت گردید

سلام واحترام
دوبار رایی دادن شورای حل اختلاف و بیست روز مهلت تجدید نظر خواهی داشت و دادخواست تجدید نظرخواهی ازد فتر قضایی دادم
و اینک پیامکی اومده برام نمیدونم معنیش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید؟ تجديدنظرخواهي از آراي شوراي حل اختلاف شماره ... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 10 شوراي حل اختلاف شهري نيشابور ارجاع و با شماره 1401255400004 ثبت گرديد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تجدیدنظر شما ثبت شده . اگر لازم باشه بهتون ابلاغ میشه تا وقت رسیدگی حاضر شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پرونده به شعبه فوق جهت تجدیدنظر ارسال شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید فعلا کاری نیاز نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تجدیدنظر خواهی شما ثبت شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تجدید نظر خواهی شما ثبت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی دادخواست تجدید نظرخواهی برای رسیدگی دوباره ، به شعبه ارسال شده است