مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سختی کار

باسلام.
اینجانب از سال 77 تا سال 91 در شرکتی با کار سخت و زیان آور کار کردم. و در سال 91 تعدیل نیرو شدم. و پس از 2سال و 2ماه بیمه بیکاری و یک سال و نیم بیمه اختیاری و 6سال کار در شرکت فعلی و خرید 2 سال خدمت سربازی ، با مراجعه به بیمه و در خواست بازنشستگی ، 2نامه دریافت کردم که نامه اول رو به شرکت فعلی و نامه دوم رو به شرکت قبلی بردم. شرکت فعلی با من همکاری کرد و پرونده منو به بیمه داد ولی شرکت قبلی با کمال وقاحت بعد از گذشت پانزده روز و تماس مکرر من عنوان کردند که باید اطلاعی از قبیل پسورد ورودم به سایت جهت سوابق بیمه و همچنین حقوق فعلیم به ایشان تحویل بدهم وگرنه پرونده بی پرونده و همچنین باید 4درصد را خودتان بدهیدو نمیدونم هر جا دوست داری شکایت کن منو بدرقه کردن ! تکلیف من چیه !!!!

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
به تامین اجتماعی نیز رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار برای دریافت حقوق و مزایای خود اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید و سپس
سامانه روابط کار ثبت نام کنید حق و حقوق خود را مطالبه کنید