مشاوره حقوقی رایگان - شنود تلفن ثابت

سلام. برادر بنده با شکایت از اینجانب مبنی بر اینکه تلفن منزل وی را سال 97 شنود میکردم پرونده را در سال 1401 به دادسرا برده و استناد به یک فایل صوتی و 3 شاهد نموده است ولی ببده انکار کردم . قاضی دادگاه بنده را 15 میلیون تومان جریمه در حق دولت محکوم کرده است آیا درست است این حکم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام پرونده و دلایل ایشان نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت وجود دلایل و مستندات می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد