مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج به دلیل پنهان کردن ازدواج موقت زوجه

سلام خسته نباشید
بنده 3 ماه هست ازدواج کردم
تا یکسال عقد موقت اقایی بودم که هنوز مدت داشت زبانا و کتبا مدت بخشیده شده بعد 2 پاکی و گذشت 45 روز با شوهرم ازدواج داعم کردم شوهرم از رابطه ی من با این اقا با خبر بوده ما رو باهم دیده و باز قبول کرده با بنده ازدواج کنه حتی از ازدواج قبلی من هم خبر داشته اما از جریان عقد موقت خبری نداشته ایشان از من به عنوان تدلیس شکایت کردن می خواستم ببینم با مدارک موجود که ایشان می دانسته من با این اقا رابطه داشتم محکومیت کیفری علیه بنده صادر می شود؟ هنوز دادگاه تشکیل نشده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر بعلت پیچیدگی های خاص دعوی مربوطه درخواست مشاوره نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده اگر در دادگاه اعلام کنید زوج از ازدواج موقت شما اطلاع داشته شکایت فریب در نکاح نتیجه ای نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه به هر نحوی مطلع بوده باشد خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ثابت کنید که مطلع بوده تدریس ثابت نمیشود