مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

سلام. تشکر بابت همه راهنمایی هاتون. دو ماهه همسرم رفته. نفقه چطوری درخواست بدم. برای دو تا بچه و خودم چقدر میشه. مرد بی فکر و .. .من یه زن تنها چیکار کنم با این هزینه درس و مشق. میشه با مامور برم محل کارش. به دادم برسید لطفا. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندان را بدهید و طبق نظر کارشناس نفقه را دریافت کنید.
می توانید با عنوان ترک انفاق نیز شکایت کیفری مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان نفقه هر زن بسته به تشخیص کارشناس، بر اساس میزان تحصیلات و شرایط خانوادگی زوجه ووضعیت اقتصاد زوج تعیین میگردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نفقه هر فرد متناسب با شرایط خاص او و توسط کارشناس مربوطه برسی و معین می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندان را بدهید و طبق نظر کارشناس نفقه را دریافت کنید.میزان نفقه هر زن بسته به تشخیص کارشناس، بر اساس میزان تحصیلات و شرایط خانوادگی زوجه ووضعیت اقتصاد زوج تعیین میگردد