مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد از طرف زوجه

سلام زوج هستم 1_ ایا مرد میتواند تا اخر عمر طلاق ندهد؟ با شرایطی که من هم مهریه هم نفقه طبق دستورات دادگاه براساس شرایط من تعیین کنن و من ملزم به پرداخت باشم و سروقت هم مهریه هم نفقه پرداخت کنم و هیچ از یک شرایط 12گانه شروط عقد را نداشته باشم ایا زوجه میتواند طلاق بگیرد؟ مثلا بگه بلاتکلیف هستم در حالیکه من رهاش نمیکنم چه قانونی چه خانوادگی ایا میتوانم طلاق ندهم تا اخر عمر؟تا جایی که میگن دادگاه بعد از چندسال خودش طلاق صادر میکند برای زوجه ایا درسته؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عسر و حرج زوجه ثابت شود قابل پیگیری است و میتوانید دادخواست طلاق دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن دلیلی برای طلاق نداشته باشد می تواند با اعلام کراهت از زوج و با بذل مهریه دادخواست طلاق دهد که اگر چند سال بلاتکلیف باشد دادگاه با درخواست طلاق موافقت خواهد کرد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر چنبن چیزیی امکان پذیر نبوده و معلق نگه داشتن زوجه از موارد عسر و حرج بوده ودادگاه رسیدگی مینماید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی داره به اینکه همسر شما دلایل برای طلاق به دادگاه ارایه میکنند مورد قبول باشه یا خیر در صورت محکمه پسند بودن ادله حکم طلاق قابل صدور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه میتواند دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح
نماید
و باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای طلاق باید عسروحرج را ثابت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زوجه می تواند طلاق خلع مطرح نماید و البته دادگاه هم شقاق را باید احراز نماید و زوجه نیز مهریه را ببخشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام معلق نگه داشتن زوجه برای چند سال می تواند از موارد عسر و حرج باشد

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

مرد می تواند تا آخر عمر طلاق ندهد ولی خانم اگر شرایط طلاق داشته باشه می تواند با استفاده از وکیل به دادگاه خانواده مراجعه و طلاق بگیره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر مدت مدیدی بلاتکلیف باشد امکان طلاق وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این که مرد میتواند تا آخر عمر طلاق ندهد یک باور غلط می باشد درست است که حق طلاق با مرد است اما قانون گذار محترم مواردی را نیز برای زوجه در نظر گرفته است در صورت نیاز به مشاوره میتوانید  تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوجه در صورت اثبات شروط 12 گانه و یا عسر و حرج و همچنین با استفاده از طلاق خلع و بخشش قسمتی از مهریه خود می تواند طلاق نماید