مشاوره حقوقی رایگان - سواثر چک برگشتی

باسلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
من یه چک برگشتی دارم سال95 وصف کیفری خارج شد تو شورای حل اختلاف شکایت کرد ولی از سال97به بعد دیگه پیگیری پرونده نکرده و زده پرونده مختومه شده میخواستم بدونم با این وضعیت میتونم درخواست سو اثر چکمو بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدهی پرداخت شده از سیستم بانکی حذف میگردد و رفع سو اثر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع پیگیری شود در صورت پرداخت رفع اثر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک میتوانید پیگیری کنید
ولی پرونده شورا از طرف دارنده چک قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر پرونده مختومه شده است شما باید از دادگاه نامه بگیرید و به بانک ارائه بدهید یا رضایت محضری از دارنده چک اخذ نمایید یا

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام خیر باید پرداخت شود تا رفع سو اثر گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید نامه از مرجع قضایی دریافت کنید