مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مشاع

با سلام. پدر من صاحب شش دانگ یه سرقفلی بود که بعد از فوت ایشون به من و برادر و خواهرم ارث رسید.حالا برادرم با صاحب ملک مغازه به توافق رسیده و کل ملک را خریداری کرده.با توجه به این که اسناد به صورت تک برگ صادر میشوند چگونه حق من و خواهرم در سند مالکیت جدید محفوظ خواهد ماند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به میزان سهم خود می توانید سند تکبرگ‌بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا درخواست سند مادر و تجمیع دهید و سپس بعد از انجام طرح شمیم درخواست سند تفکیکی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در اموال مشاع هر یک از وراث می توانند بدون رضایت سایرین سهم خود را بفروشند و سهم شما محفوظ است و برای شما می بایست به نسبت سرمایه و صنعت ایجاد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه سهم خود می توانید سند بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
منع قانونی ندارد
به دفترخانه اسناد رسمی اعلام نمایید که مالکیت مغازه را به اسم هر سه نفر انتقال بدهد و درخواست صدور سه سند مشاعی جداگانه را نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

درخواست صدور سه سند نمایید با قید به میزان سهم شما سند صادر مب شود