مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت بیمه نکردن سرایدار ملک

سلام خسته نباشید. یه ماه دیگه یه سال میشه که من سرایدار تمام وقت خونه ویلای با باغ بزرگ هستم یه ساله که منو بیمه نکردن خواستم بدونم میتونم کاری بکنم که پول بیمه روزگارم ازشون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

برقراری بیمه منوط به احراز رابطه کارگر و کارفرمایی هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه کارگر و کارفرمایی برقرار باشد بیمه تعلق میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
سما باید در اداره کار اقامه دعوا نمایید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه نمایید
حق بیمه ، عیدی ، سنوات سالانه و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پول بیمه به شما پرداخت نمی شود در صورت شکایت کارفرما ملزم است هزینه بیمه را بپردازد به اداره بیمه و برای شما سابقه بیمه رد میشود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اگر رابطه کارگری و کارفرمایی را در اداره کار ثابت کنید بیمه تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد