مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاهی که خوابگاه ندارد

با سلام
بنده دانشجوی ارشد هستم دانشگاه، خوابگاه دولتی برای دانشجویان ارائه نداده و خوابگاه های خصوصی با هزینه های زیاد پیشنهاد داده که این خوابگاه های خصوصی هم ظرفیتشان پر شده و تعداد زیادی از دانشجویان بدون خوابگاه و محل برای زندگی هستند و با توجه به این شرایط میخواستم مهمان بگیرم برای دانشگاه محل زندگی خودم که موافقت نمیکنه دانشگاه با وجود اینکه ازدواج کردم.
آیا میتوان از دانشگاه به دلیل اختصاص ندادن خوابگاه به دانشجویان شکایت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، اما اول به معاونت دانشجویی وزارت علوم شکایت کنید اگر نشد به سازمان بازرسی کل کشور و اگر نشد به دیوان عدالت اداری