مشاوره حقوقی رایگان - ارث فقط به همسر

سلام و ممنون بابت این سایت خوب.

من و همسرم میخواهیم قراردادی داشته باشیم مبنی بر اینکه بعد از فوت هرکدام از ما، ارث فقط به همسر برسه نه به سایر ورثه.
چه کار باید بکنیم؟

ضمنا الان سند دارایی‌های فعلی نصف نصف به نام هردومون هست.

غیر از صلح عمری راهی وجود داره؟
که هرچی در آینده خریدیم یا حساب بانکی هم در صورت فوت فقط به همسر برسه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علاوه بر صلح عمری میتوانید هبه غیر معوض کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط با صلح امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید
قرارداد رسمی صلح عمری همراه با حق فسخ برای فقط مصالح تا زمان فوت مصالح و شرط وجود منافع برای مصالح تا زمان فوت واهب در دفترخانه
یا قرارداد بیع شرط
اقامه نمایید