مشاوره حقوقی رایگان - مالخری

لوله کش گاز هستم. در رستورانی لوله کشی میکردم با صاحب رستوران دوست شدم و ازش 55عدد ریگلاتور گاز مایع خریدم و به شخصی از طریق اینترنت فروختم. خریدار بامن تماس گرفت و گفت از کلانتری 120 رسالت آگاهی پایگاه چهارم تماس گرفتن و گفتن ریگلاتور دزدی خریداری کردی باید بیای توضیح بدی وبه من گفت اگه دوست داری توهم بیا باهم بریم. منم گفتم من از شخصی خریداری کردم وترسی ندارم ، میام و رفتم که بهم گفتن شما مالخری کردی وکلی ازم سوال پرسیدن که کتبی جواب دادم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات عدم اطلاع شما از مسروقه بودن مال خریداری شده تبرئه خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم مالخری مربوط به اموال سرقتی است
و شما که اموال سرقتی را خریداری نکرده اید
حتی اگر اموال سرقتی باشد ابتدا باید علم و آگاهی شما از مسروقه بودن اموال اثبات گردد

شما اعلام نمایید که هیچ علم و آگاهی نسبت به مسروقه بودن اموال نداشته اید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از سرقتی بودن آن اطلاعی نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلی پیش نخواهد امد فقط باید ثالت نمایید مال خری ننموده ایید واطلاعی از مسروقه بودن انها نداشتید