مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اینستاگرام

سلام. من به خانوم همکار شوهرم که حدودا پنج سال پیش پولی از شوهرم گرفته و هنوز پرداخت نکرده دایرکت دادم و نفرین کردم و گفتم شوهرت دزد و کلاهبرداره، البته شوهرش تقریبا از 20نفر از همکاران شوهر من پول گرفته و چک داده و الان کلی شاکی داره و ما هم چک برگه کردیم. من از ناراحتی زیاد به خاطر مشکلات این چند سال پیام دادم بعد متوجه شدم اسکرین گرفته و شکایت کرده. من به پیج خودم که آیدی اسم خودم بود و عکس خودم بود پیام داده بودم. حالا من میتونم انکار کنم؟پیج دیلیت اکانت شده ، آیا قابل بازیابی هست؟اگه دادگاه انکار من رو قبول نکرد من به چی متهم میشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه قابل پیگیری می باشد و نهایتا درصورتیکه مرتکب قذف نشده باشید به جزای نقدی محکوم می شوید