مشاوره حقوقی رایگان - دیلیت اکانت اینستا

سلام ببخشید من یه سوال دارم چند روز پیش با یکی از دوستانم دعوام شد با حساب جعلی اینستا به عنوان اخاذ سر به سرش گذاشتم اما اکانتم با جیمیل بود و اکانتم رو کلا حذف کردم به نوغی دیلیت اکانت کردم خواستم ببینم دوستم اگر شکایت کنه میتونه بفهمه که من کی هستم و شماره من توسط پلیس فتا در میاد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا با حذف اکانت چون حساب کاربری کلا پاک میشود بازیابی مجدد ان بعلت عدم دسترسی به سرورها سخت ودشوار خواهد بود