مشاوره حقوقی رایگان - داوری در قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام. من قرارداد پیش فروشی با کسی بسته بودم و در قرارداد مشاور املاک را به عنوان داور تعیین کردیم. به علت عدم انجام تعهدات توسط طرف مقابل من در قرارداد پیش فروش من قصد میخام شکایت حقوقی بکنم اما الان داور که به نوعی دوست صمیمی طرف مقابل هست طی اظهارنامه خواستار تشکیل جلسه داوری شده و حتما به نفع طرف مقابل داوری خواهد کرد. حال سوالی که دارم این جلسه داوری برای من بعدا مشکلی پیش می آورد؟ و سوال دیگر من میتوانم تو جلسه داوری کلا مخالفت کنم و رایی صادر نشود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی برای شما در دادگستری وجود ندارد و داور در خصوص همه اختلاف ناشی از قرارداد اتخاذ تصمیم می کند و رای صادر می نماید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد شد

و در صورت صدور حکم به ضرر شما ، شما باید دادخواست ابطال رای داور را مطرح نمایید
و استناد نمایید که داور شرایط داوری را ندارد