مشاوره حقوقی رایگان - داوری

سلام. در یک معامله ملکی در مشارکت در ساخت ،طرفین سه داورانتخاب کردندکه یک طرف تقاضای بررسی تخلف رو به صورت رسمی داده ویک جلسه هم تشکیل شده اما برای جلسه دوم یکی ازداورها حاضربه آمدن به جلسه نیست حالا ایشان نیادودر صدور رای هم شرکت نکنه آیا تشکیل جلسه بادوداورقانونی هست ؟ورای دادن دوداور برای طرفین این معامله تاثیری داره ؟ایامابایدازطریق سامانه ثنابهش اطلاع بدیم ؟ اساتید عزیر اگه فقط بفرمایید بله یاخیر، من متوجه نمیشم که به کدام سوالم جواب دادید ممنونم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که به داور مزبور توسط طرفین در قرارداد تعیین شده باشند باید پس از ارسال اظهارنامه رسمی و امتناع از حضور در جلسات داوری و یا صدور رای موضوع صورتجلسه و داوران امضا نمایند سپس می توان رای داوری صادر نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بدون حضور همه داورها، امکان داوری قانونا موجود نیست