مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام من حدود 8 ماهه عقد کردیم. در دوران عقد شوهرم فقط یک لباس مجلسی خریدن و مراسم عیدی برام لباس آوردن که ما هم براشون خریدم.
هیچ پولی درقبال نفقه به بنده ندادند. بارها ازم پول گرفتن حتی پول غذا و رستوران را از من می‌گرفتن.
من به جرم تهدید و توهین و ضرب و جرح و ترک انفاق شکایت کردم.3مورد اول تایید شد ولی ترک انفاق گفتند فقدان ادله کافی است و رد شد.من چجوری میتونم ثابت کنم. چون باکره نبودم در دوران عقد ما بارها با هم نزدیکی داشتیم آیا همین نزدیکی میشه حق تمکین؟ من چه مدارکی برای ترک انفاق باید ارائه بدم؟
اگه میشه زودتر راهنمایی کنید چون فقط 4 روز دیگه برای ترک انفاق فرصت اعتراض دارم . باتوجه به اینکه در دوران عقد در منزل پدر هستم و باکره هم نیستم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است باید لایحه‌ تخصصی تنظیم گردد که در این مجال نمی‌گنجد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب در خصوص سوال شما خدمت شما عرض کنم که زوج حتی زمانی که در منزل پدر حضور دارد نفقه به ایشان تعلق می گیرد امااما این مورد مال شخصی است که حق حبس دارد با توجه به اینکه شما رابطه زناشویی داشتید نفقه به شما تعلق می گیرد و باید بررسی شود که آیا در  منزل مشترک  هستید یا خیر

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام عدم تامین مسکن از موارد ترک انفاق است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از زمان جاری شدن عقد نفقه به شما تعلق میگیرد،ایشان باید پرداخت نفقه را اثبات کندبا پرینت واریزی و غیره شما هم می توانید از عدم واریزی و شهادت شهود برای اثبات عدم پرداخت نفقه استفاده کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

قابل اعتراض و ارزیابی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با توجه به اینکه باکره نیستید پرونده را به صورت حقوقی دنبال کنید یعنی دادخواست مطالبه نفقه دهید نه به صورت کیفری تحت عنوان ترک انفاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی مطالبه نفقه معوقه را اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به محض وقوع عقد نکاح شما می توانید مطالبه نفقه و مهریه نمایید
احتمالا نتوانسته اید دلایل خودتان را به نحو صحیحی استدلال نمایید
در صورت تمایل به راهنمایی بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا مورد شما برسی شود