مشاوره حقوقی رایگان - حکم نهایی دادگاه

با توجه به محتویات پرونده و با توجه به گواهی گواهان در دادسرا و شهادت شاهد در دادگاه و اظهارات متهم مبنی بر درگيری مهمانهای
او با شاکی و با توجه به گواهی پزشکی قانونی مجرميت متهم ثابت به استناد مواد 14 و 17 و 488 و 593 و 709 و614 قانون مجازات مجازات و
تعزیرات اسلامی 99
1 -از جنبه خصوصی به پرداخت یک دهم از دیه کامل بابت شکستگی بهبود یافته استخوان بينی در حق شاکی ظرف یکسال از تاریخ جرم محکوم می
کند.
2-از جنبه عمومی جرم ایراد شکستگی بينی به حبس درجه 6 و شش ماه ویک روز محکوم میکند که با توجه به عدم سابقه به مدت یکسال (طبق مواد
40 و 46 و 53 قانون مجازات اسالمی) تعليق میکند این رأی حضوری ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما فقط به پرداخت دیه محکوم شده اید
و مجازات حبس شما تعلیق شده است و قابل اجرا نمیباشد

و تجدیدنظر خواهی ننمایید و درخواست تسلیم به رای را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اصل اتهام را قبول دارید بهتر است نسبت به رای صادره اعتراض نکنید و تسلیم به رای شود و درخواست تخفیف مجازات بدهید.
دادگاه نسبت به جنبه عمومی شش ماه حبس تعزیری صادر کرده که اجرای مجازات تعلیق شده است و اگر تسلیم به رای شود دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف بدهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است درخواست تسلیم ب رای دهید زیرا حبس شما تعلیقی است و تنها باید دیه پرداخت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت باقی بودن مهلت اعتراض می توانید اعتراض کنید