مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتونم حق طلاق بگیرم

سلام تشکر بابت پاسخگویی های قبلی تون. ظرف مدت حدود20ماه ازدواج کردیم طی این مدت12ماهش رو شوهرم ولم کرده پارسال7ماه محکوم شد ب پرداخت نفقه و بعدش پرداخت نکرد برگشت پرونده رو نیستم بعد از اون یسری واریزی ها داشتن و کارت من هم دست خودش بیشتر بوده باز خرداد امسال هم خودش رفت درخواست طلاق دادن جلسه اول شورا نیومد مطمئنم جلسه بعدم نمیاد پرونده بسته میشه همان نفقه رو بردم اجرائیات ک بعد از دوازده روز جوابش میاد تا ببرم محاسبه کنن تا سه روز دیگر میخام بدونم حق طلاق میتونم بگیرم با این شرایط یا خیر و اینکه آقا کارمند رسمی دولت هست مهریه منم70سکه و شاخه گل هست و آقا قصد زندگی بامن رو ندارن نمیخادم چطور میتونم حق طلاق بگیرم شاید برگشت و اینکه سیگاری بنگ ماری جوانا و سالهای قبل میگن شیشه مصرف می‌کرده با نوار مغز چیزی ثابت میشه ک بتونم حق طلاق بگیرم یا تحت فشارش بذارم ک برنگشت سرزندگی منو طلاق بده تمام حقمم ازش بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن وکالت در طلاق ، باید خود زوج در دفترخانه به شما وکالت بدهد

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید و درخواست توقیف 1/3 از حقوق ماهیانه زوج و توقیف اموال و حسابهای بانکی ایشان را مطرح نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که به پرداخت نفقه محکوم شود و بعد از ابلاغ اجرائیه نفقه را پرداخت نکند و اموالی جهت توقیف نداشته باشد می توانید به استناد آن دادخواست طلاق دهید.
در خصوص سیگار حق طلاق بوجود نمیاد و مصرف مواد مخدر اول اینکه باید ثابت بشه دوم اینکه اعتیاد مضر باشه که با توجه به توضیحات ارائه شده قابل اثبات نیست و حق طلاق بوجود نمیاد.
شما می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید و یک سوم حقوق وی قابل توقیف است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقامه دعوا کنید و با در دست داشتن دلایل و مستندات از حقوق قانونی خودتان دفاع نمایید