مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من حق طلاق به همسرم دادم الان هم جدا زندگی میکنم خواستم بدونم از کجا میتونم بفهم که طلاق گرفته یا نه ممنون میشم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت ثبت دادخواست و داشتن برگ ثنا برای شما پیامک ارسال خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ثنا داشته باشید در صورت اقدام ایشان قطعا برای شما ابلاغ اعلام می گردد در غیر اینصورت به ثبت احوال مراجعه نمایید