مشاوره حقوقی رایگان - دستنوشته بخشش مهریه

سلام. من قبل از ترک منزل یه دست نوشته نوشتم که مهریه رو میبخشم و در ازای آن جهیزیه و وسایل شخصی رو میبرم و امضا و تاریخ زدم دست نوشته پیش همسرم هست الان مهریه رو اجرا گذاشتم میخوام ببینم اون دست نوشته مشکلی برای کارم پیش میاره ؟ اون دست نوشته شاهد نداره و محضری هم نیست. (چون از قانون استرداد جهیزیه و وسایل شخصی خبر نداشتم و میخواستم خیلی سریع ترک منزل کنم دستنوشته رو نوشتم)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید در دادگاه اعلام نمایید که مهریه خود را هبه کرده اید و قبلا از هبه خود رجوع کرده اید
و شما باید اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه برای زوج ارسال نمایید
یا ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله راههای مختلفی وجود دارد در صورت نیاز تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که شهودی جهت اثبات ابرا مهریه توسط شما وجود نداشته باشد میتوانید انکار کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
میتوانید بیان کنید رجوع کرده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید اعلام کنید که در شرایط اجبار نوشته اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که در پرونده مهریه دست نوشته را ارائه داد شما می توانید اعلام کنید دست نوشته به زور از شما گرفته است و از طرفی چون شما در دست نوشته اعلام کرده اید مهریه را بخشیده اید و می توانید اعلام کنید امکان رجوع وجود دارد .
به نظر بنده مشکلی پیش نمیاد